ΒΙΚΥ ΑΤΣΑΛΗ-ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΥ

ΒΙΚΥ ΑΤΣΑΛΗ-ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΥ

 

√ Ειδική Ακτινοδιαγώστης – Παιδοακτινολόγος

√ Επιστημονική Συνεργάτης στο ΓΝΑ 251

√ Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εφαρμογής των Υπερήχων     στην Ιατρική & την Βιολογία

√ Μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας

√ Μέλος του Βρετανικού Ινστιτούτου Ακτινολογίας

√ Μέλος της Ευρωπαικής Ακτινολογικής Εταιρείας

√ Μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Απεικόνισης στην Ιατρική

Βιογραφικό

Η ΒΙΚΥ ΑΤΣΑΛΗ-ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΥ  γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1968.

Ολοκλήρωσε το λύκειο το 1987, και μετά από ένα χρόνο ξεκίνησε σπουδές ιατρικής  τελειώνοντας με επιτυχία το 1995. Το 1997 και ως το 1998  άσκησε υπηρεσία υπαίθρου στο Βέλο Κορινθίας.

Το 1998 ξεκίνησε ειδικότητα παθολογίας στο νοσοκομείο Π.Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ και το 1999 αλλάζει,  ξεκινώντας ειδικότητα ακτινολογίας στο Παίδων Αγλαία Κυριακού.Συνέχισε την ειδικότητα στα νοσοκομεία Π.Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ ,στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ειδικευόμενη στην επεμβατική ακτινολογία, Στο πανεπιστήμιο  του Αρεταίειου νοσοκομείου, ως ειδικευόμενη της Μαγνητικής τομογραφίας,στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας εκπαιδευόμενη στην σαλπιγγογραφία.

Το 2006 κατέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της  ακτινοδιαγνωστικής . Στις αρχές του 2007 ξεκίνησε συνεργασία ως επιμελήτρια στο τμήμα των τριπλεξ των αγγείων στο ΟΑΠ-ΔΕΗ.

Από  τον Φεβρουάριο του 2010 και ως σήμερα είναι μόνιμη ιατρός συνεργάτης στο Ιασω Παίδων. Από τον Νοέμβριου του 2010 ξεκίνησε το Ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη του Περιστερίου,όπου ασχολείται με υπερηχογραφήματα παίδων και  ενηλίκων.

Η ιατρός απέκτησε το τίτλο του επιστημονικού συνεργάτη στο ΓΝΑ 251 από το Δεκέμβριο του 2016, όπου εκπαιδεύεται και εκτελεί ειδικά υπερηχογραφήματα με ελαστογραφία καθώς και χρήση σκιαγραφικών μέσων υπερήχων όπως επίσης και βιοψίες με υπερηχογραφική καθοδήγηση.

Η ιατρός είναι τακτικό μέλος ελληνικών ,ευρωπαικών καθώς και αμερικάνικων επιστημονικών εταιρειών και περιοδικών.Εχει πλούσιο επιστημονικό έργο αφού η εξιδίκευση στην παιδοακτινολογία απαιτεί συνεχή επιστημονική εκπαίδευση.

Η ιατρός από τον Ιανουάριο του 2017 συνεργάζεται με τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση, όπου εκτελεί διαγνώσεις αξονικών τομογράφων, υπερήχων και ακτινογραφιών.

Η ιατρός εκτός από την άσκηση του επαγγέλματος  του ιατρού,ασχολείται με τον αθλητισμό, τον χορό και την μαγειρική,αφού είναι έγγαμη και μητέρα τριών αγοριών.

Είναι παντρεμένη με τον επεμβατικό καρδιολόγο Παύλο Στουγιάννο, ο οποίος είναι επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο Ελπίς  στην Αθήνα.